• Ik help je graag om jouw wensen te vertalen naar een prachtig interieur.
  • Ik wil je inspireren én motiveren om een woonbeleving te creëren waar je echt blij van wordt.

Interieurstyling voor starters:

 

Gefeliciteerd, eindelijk is het gelukt, je hebt de sleutel van je nieuwe woning ontvangen. Nu gaat het beginnen.....het huis inrichten maar.......

  • Je weet niet waar je moet beginnen met al die keuzes maken.
  • Je kan moeilijk inschatten hoe het totale plaatje eruit komt te zien.
  • Al die stress rond de inrichting.
  • Hoe ga ik het indelen.
  • Welke stijl ga ik gebruiken.
  • Ik zou heel graag advies willen maar mijn budget laat het niet toe.

     En zo zijn er vast nog een aantal redenen te bedenken.

 

Ik help je graag om jouw wensen te vertalen naar een prachtig interieur.

 

We maken eerst vrijblijvend kennis om te kijken of er een klik is van beide kanten. Voelt het goed? Dan gaan we door met de volgende stap.

Je krijgt een huiswerkopdracht, het maken van een moodboard.

Je gaat plaatjes verzamelen wat je woonwensen en jouw gewenste stijl / sfeer is. Dit geeft mij een richting welke kant qua stijl en sfeer wij op gaan. Graag ontvang ik ook enkele foto's in daglicht van de huidige situatie. Vervolgens wordt er een vervolgafspraak ingeboekt voor een persoonlijke kennismaking. We bespreken de details voor je gekozen ruimte. Na deze kennismaking ga ik aan de slag met het maken van een kleuradvies. Ik maak een moodboard met sfeerbeelden die aansluiten op jullie kleurplan wensen. Dit is de basis, zonder deze kennis komt er geen ontwerp.

 

Afhankelijk van jullie wensen ga ik verder met het uitwerken van ontwerpfase 1, sfeer, meubelplan, kleurplan, indelingsplan 2D.

  • Heb je al bepaalde wensen? Welke spullen moeten blijven en welke zijn aan vervanging toe, geef dit door. Dan kan ik in het ontwerp hier al rekening mee houden. Ik vraag jou om mij het vertrouwen te geven en alles helemaal los te laten.

Er volgt een tussentijdse presentatie, ik laat je het conceptplan zien. Ga je akkoord met het voorstel dan ga ik het project definitief verder afronden voor de eindpresentatie. We maken meteen een afspraak voor het eindgesprek, ik laat je een styling in een naslagwerk zien zodat je een goed beeld hebt van jouw toekomstige interieur.

 

Meer informatie Tarieven

 

Ik wil je inspireren én motiveren om een woonbeleving te creëren waar je echt blij van wordt.

 

 

Neem vandaag nog contact op, dan kijken we samen wat ik voor jou kan gaan betekenen! Dit kan via een email info@styling-byjo.nl 

of bel naar 06-81034746.