• Ik help je graag om jouw wensen te vertalen naar een prachtig interieur.
  • Ik wil je inspireren én motiveren om een woonbeleving te creëren waar je echt blij van wordt.

Kleuradvies voor jouw interieur

Heb jij al diverse sample potjes geprobeerd en kom je er steeds niet uit welke kleur het uiteindelijk moet gaan worden

De juiste kleuren bepalen voor een ruimte kan soms erg lastig zijn. Hoe kan ik meer sfeer creëren die past in jouw huis? Welke kleuren kan ik het beste combineren. Kies je bijvoorbeeld voor koude of warme kleuren? Welke functie heeft de ruimte? Of ben je toe aan meer eenheid in je interieur? Allemaal vragen waar je rekening mee moet gaan houden bij een kleuradvies.

Ik kom op locatie , zo kan ik de ruimte zelf en het daglicht ervaren. Dit heeft een grote invloed op kleuren. We gaan aan de slag met diverse kleurstalen en kijken of de kleuren matchen bij het interieur / meubels.

Bij mij ben je aan het juiste adres voor kleuradvies voor jouw interieur. Als kleurexpert en interieurstylist neem ik je mee in de wereld van verf en behang. Je krijgt een kleuradvies op maat. Ik ga je helpen om knopen door te hakken en zorg ik ervoor dat er eenheid ontstaat waar sfeer, warmte en rust centraal staan. Zo kun je snel aan de slag met kleuren die je een goed gevoel geven. Ik hou rekening met daglicht en of je veel ramen hebt of niet.

Na mijn onderbouwde kleuradvies, kun je zelf aan de slag.

Wil je meer informatie ontvangen, stuur een email naar info@styling-byjo.nl

Meer informatie Tarieven

 

 

Rating: 5 sterren
1 stem