Kleuradvies voor jouw interieur

Heb jij al een kast vol verfsamples, maar weet je nog steeds niet welke kleur het nu moet worden?

"Ben je niet meer tevreden met de kleuren in je huis?

Wil je meer eenheid in je interieur?

 

De juiste kleuren bepalen voor een ruimte kan soms erg lastig zijn. Hoe kan ik meer sfeer creëren die past in jouw huis? Welke kleuren kan ik het beste combineren. Kies je bijvoorbeeld voor koude of warme kleuren? Welke functie heeft de ruimte? Of ben je toe aan meer eenheid in je interieur? Allemaal vragen waar je rekening mee moet gaan houden bij een kleuradvies.

Ik kom op locatie , zo kan ik de ruimte zelf en het daglicht ervaren. Dit heeft een grote invloed op kleuren. We gaan aan de slag met diverse kleurstalen en kijken of de kleuren matchen bij het interieur / meubels.

Bij mij ben je aan het juiste adres voor kleuradvies voor jouw interieur. Als kleurexpert en interieurstylist neem ik je mee in de wereld van verf en behang. Je krijgt een kleuradvies op maat. Ik ga je helpen om knopen door te hakken en zorg ik ervoor dat er eenheid ontstaat waar sfeer, warmte en rust centraal staan. Zo kun je snel aan de slag met kleuren die je een goed gevoel geven. Ik hou rekening met daglicht en of je veel ramen hebt of niet.

Na mijn onderbouwde kleuradvies, kun je zelf aan de slag.

Wil je meer informatie ontvangen, stuur een email naar info@styling-byjo.nl

 

Werkwijze:

Graag wil ik eerst kennis met je maken? Voorkeur is om bij jouw thuis langs te komen, ik hou o.a rekening met het daglicht en of je veel ramen hebt of niet. Wat wil je graag veranderen, hoe voel je je thuis. Dit gaan we allemaal bespreken.

Afhankelijk van het gekozen pakket maak ik een sfeer moodboard om de gekozen ruimte te kunnen visualiseren. Het maken van een sfeer moodboard is de basis om verder te kunnen met materialen en kleurplan.

Na het maken van het moodboard gaan we een kleurplan maken, op welke wanden komen welke kleuren en op welke wand komt een accentkleur. Je krijgt een overzicht van de kleuren en kleurnummers. Komt er in het advies wandbekleding voor zoals wandpanelen of behang dan komt er nog een materialen plan. 

Het uitgewerkt advies ontvang je digitaal.  

Wil je nog meer informatie ontvangen, stuur een email naar info@styling-byjo.nl

 

Basis kleuradvies vanaf €90,00

Uitgebreid kleuradvies vanaf €250,00

Meer informatie over  Tarieven

 

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden.


Rating: 5 sterren
1 stem