Retourneren

Indien u niet tevreden bent met het door u bestelde product, mag u deze binnen veertien dagen aan ons retour zenden. Retour zendingen worden geaccepteerd wanneer zowel de verpakking onbeschadigd is en in de originele staat verkeren, en voorzien van aangehechte prijskaartjes en labels. Er zijn geen vlekken, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

Gebruik het retour formulier, als deze niet in het retour pakket zit kunnen wij u retour niet behandelen. De koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te controleren. Zijn er klachten dan vragen we je om direct contact op te nemen met onze Klantenservice.

Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Na goede orde en ontvangst zal Styling By Jo het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten zo spoedig mogelijk aan u terugstorten, uiterlijk binnen 14 werkdagen. De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzendingen zijn voor de koper totdat het bij ons is bezorgd.

Om misverstanden te voorkomen bewaar altijd je verzendbewijs met barcode / track & trace die je bij het postkantoor krijgt, hier kan om gevraagd worden je kunt zelf aantonen dat je retour bij ons bezorgd is.

Bij vragen neem contact op met onze Klantenservice

 

Retouradres:

Styling By Jo

6678 DK Oosterhout (gld)

 

Rating: 5 sterren
1 stem