Styling By Jo abonnement

 

Ben je snel uitgekeken op je accessoires in je huis en vind je het leuk om elk seizoen wat nieuws te hebben?

Dan is een Styling By Jo abonnement echt iets voor jou!

Om de 3 maanden kom ik langs met mooie accessoires die passen bij jouw sfeer en stijl. Denk hierbij aan echte eye-catchers zoals, vazen, kandelaars, wanddecoratie, kussens en andere woonaccessoires die je interieur helemaal af maken. In totaal afhankelijk van de ruimte ongeveer 10 - 15 interieur accessoires.

 

Duurzaam, de interieur trends gaan razend snel, maar je bent snel uitgekeken op de items. Zonde voor jouw portemonnee en slecht voor het milieu!

Jij krijgt als klant ieder 3 maanden nieuwe accessoires op basis van de laatste trends. En de gebruikte accessoires worden opnieuw gestyled om andere klanten weer blij te maken. Zo circuleren de accessoires en ben jij altijd voorzien van nieuwe trends. Win- Win!

 

Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar nieuwe accessoires en ook niet te slepen met grote tassen en dozen. Ik neem alle accessoires mee en zorg ervoor dat alles netjes wordt neergezet en gestyled. Zo kun jij direct genieten van een vernieuwde, sfeervolle woonomgeving. En dit elke drie maanden!

Omgeving: Over- Betuwe, Lingewaard, Nijmegen, Nijmegen- Noord, Ubbergen, Beek, Berg & Dal,  Groesbeek, Beuningen en Wijchen.

Ben je enthousiast geworden en zou je meer willen weten? Neem dan contact op via de email info@styling-byjo.nl

De kosten zijn €35,00 excl BTW per maand.

 

 

Ik sta voor je klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur!

 

 

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Rating: 5 sterren
2 stemmen