Even voorstellen...........

 

Mijn naam is Jolanda van Dinter, ik ben het gezicht achter "Styling By Jo".

Na ruim 34 jaar in het kappersvak werkzaam te zijn, waarvan 20 jaar als zelfstandige werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. De liefde voor styling is er altijd al geweest en o.a creatief bezig zijn, kleurcombinaties maken en het volgen van trends is mijn dagelijkse bezigheid. Hoe leuk is het dan om hier verder iets mee te doen in een ander vakgebied.

Op 1 november 2022 heb ik mijn erkend vakdiploma gehaald voor allround interieurstyling, kleurexpert voor interieur  en vanaf 6 juni 2023 mag ik ook aansluiten bij vastgoedstyling. Een prachtige combinatie, het verkoop klaar maken van een woning met als doel een snellere verkoop tegen een hoogste prijs!

Vanaf 1 oktober 2023 is mijn agenda open voor interieur opdrachten.

 

Kies je voor Styling By Jo dan kies je ook voor de volgende woon stijlen Scandinavisch, Wabi Sabi , Pure Naturel, Modern Minimal. Houden van natuurlijke duurzame materialen en gebruik van hergebruik van spullen in een interieur. Ben je op zoek naar eenheid, strak, rust, veel daglicht gecombineerd met een natuurlijk kleurenpalet.  Is je antwoordt  een JA, dan hebben wij een perfecte match !

 

En door naar elkaar te luisteren, ideeën te delen en plannen te maken, worden de mooiste creaties geboren met interieurstyling. 

 

Mijn missie:

Ik help je graag om jouw wensen te vertalen naar een prachtig interieur. Een advies over één bepaald onderwerp kan zoveel veranderen voor je interieur.

Ontdek wat kwaliteit, rust & balans doet in je woning of bedrijf.

Met als eindresultaat een ontwerp dat jou inspireert én motiveert om de woonbeleving te creëren waar je echt blij van wordt!

 

Mijn visie:

Een tijdloos én duurzaam interieur ontwerpen die  bestaat uit stijl, sfeer en functie en die aansluit op jouw manier van leven of werken. Het ontwerp straalt kwaliteit, rust uit met een warm kleurenpalet. Daar voeg ik jouw persoonlijke wensen aan toe. Het zorgt voor de juiste basis in jouw woning waar je weer jaren mee vooruit kunt! Ik heb oog voor detail. 

 

 

Gecertificeerd:

- Interieurstyling

- Kleurexpert voor interieur

- Vastgoedstyling

- SketchUp en Floorplanner computerprogramma (2D en 3D ontwerpen )

- Bevestigen van exclusieve wandbekleding o.a Artewalls 

 

Weetjes:

  • In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om door woonbladen te bladeren op zoek naar nieuwe inspiratie voor lopende en komende projecten.
  • Interieurs ontwerpen met elk hun eigen stijl, functie en sfeer waar ik blij en gelukkig van wordt!.
  • Ik ben een enorme perfectionist. In sommige gevallen is dat een lastige eigenschap maar bij het ontwerpen van interieurs komt het in de meeste gevallen erg goed van pas. Ik ga écht voor het perfecte plaatje!
  • Ik ben flexibel, ondernemend en creatief.
  • Tranen rollen altijd van mijn wangen, niet van verdriet maar van het lachen.

 

Werkgebied:

Oosterhout (gld), Elst (gld), Bemmel, Lent, Huissen, Gendt, Haalderen, Angeren, Andelst, Valburg, Zetten, Nijmegen en Nijmegen-Noord, Wijchen.

* De reiskosten zijn gratis.

Woon je in een ander woongebied, stuur een bericht, het is bespreekbaar. Reiskosten €0,50 per km (vergoeding & tijd). Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht.

 

 

 

 

Rating: 3.3 sterren
10 stemmen