• Ik help je graag om jouw wensen te vertalen naar een prachtig interieur.
  • Ik wil je inspireren én motiveren om een woonbeleving te creëren waar je echt blij van wordt.

Even voorstellen...........

 

Mijn naam is Jolanda van Dinter, ik ben het gezicht achter "Styling By Jo".

Na ruim 34 jaar in het kappersvak werkzaam te zijn, waarvan 20 jaar als zelfstandige werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. De liefde voor styling is er altijd al geweest en o.a creatief bezig zijn, kleurcombinaties maken en het volgen van trends is mijn dagelijkse bezigheid. Hoe leuk is het dan om hier verder iets mee te doen in een ander vakgebied.

Op 1 november 2022 heb ik mijn erkend vakdiploma gehaald voor interieurstyling en vanaf 6 juni 2023 mag ik ook aansluiten bij vastgoedstyling. Een prachtige combinatie, het verkoop klaar maken van een woning met als doel een snellere verkoop tegen een hoogste prijs!

En door naar elkaar te luisteren, ideeën te delen en plannen te maken, worden de mooiste creaties geboren met interieurstyling. Ik wil je inspireren én motiveren om een woonbeleving te creëren waar je echt blij van wordt.

 

Gecertificeerd:

- Interieurstyling

- Vastgoedstyling

- Colorist kleuradviseur interieur

- SketchUp en Floorplanner computerprogramma

- Bevestigen van exclusieve wandbekleding o.a Artewalls 

 

Weetjes:

  • In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om door woonbladen te bladeren op zoek naar nieuwe inspiratie voor lopende en komende projecten.
  • Interieurs ontwerpen met elk hun eigen stijl, functie en sfeer waar ik blij en gelukkig van wordt!.
  • Ik ben een enorme perfectionist. In sommige gevallen is dat een lastige eigenschap maar bij het ontwerpen van interieurs komt het in de meeste gevallen erg goed van pas. Ik ga écht voor het perfecte plaatje!
  • Ik ben flexibel, ondernemend en creatief.
  • Tranen rollen altijd van mijn wangen, niet van verdriet maar van het lachen.

 

Werkgebied:

Oosterhout (gld), Elst (gld), Bemmel, Lent, Huissen, Gendt, Haalderen, Angeren, Andelst, Valburg, Zetten, Nijmegen en Nijmegen-Noord.

 

 

 

Rating: 5 sterren
1 stem