Waarom kies je voor een interieurstyling:

 

Styling By Jo is een interieurontwerp studio dat een duurzaam interieur ontwerpt voor klanten die houden van de woonstijl:

Scandinavisch , een interieur die je kan herkennen aan veel hout, planten en natuurlijke materialen. Veel licht, en een oase van rust. Less is more, minimalistisch, opgeruimd en strakke lijnen.

Wabi Sabi, rust van natuur en objecten. Het interieur wordt bepaald door eenvoud en natuurlijke vormen. Veel natuurlijk licht, veel hout en steen in combinatie met natuurlijke kleuren bruin en beige.  

Japandi, een minimalistische trend met veel natuurlijke materialen. Vaak in combinatie met de Scandinavische stijl, alleen bij Japandi wordt juist gekozen om meer contrast in te brengen. De kleur zwart wordt toegevoegd met hout in donkere kleuren. Organische vormen zien we terug komen in de meubels.

Deze stijlen worden gecombineerd met een vleugje Feng Shui. 

 

Je ontvangt een ontwerp die bestaat uit stijl, sfeer, ruimte, rust en balans die aansluit op jouw manier van leven of werken.

Styling By Jo zorgt voor de juiste basis in jouw woning waar je jaren mee vooruit kunt!

 

Ga je een nieuw huis kopen of wil je je bestaande woning of je bedrijf aan huis opnieuw gaan inrichten,  maar........

 • Je bent niet tevreden over de indeling en interieur.
 • Je ziet op tegen het herinrichten van je woning/ bedrijf.
 • Je vindt het lastig om het eindplaatje te visualiseren.
 • Je weet niet meer hoe je jouw stijl en die van je partner mooi samen kunt voegen tot één geheel.
 • Je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen om inspiratie op te doen en om woonwinkels te bezoeken.
 • Je krijgt stress van alle keuzes die er zijn.
 • Je kunt je niet goed inbeelden hoe het interieur er uiteindelijk uit komt te zien.
 • Je weet wel wat je mooi vindt, maar hoe je nou de juiste items bij elkaar shopt of de juiste kleuren voor op de muur kiest..? Dat weet je niet.

 

Hoe zou het zijn als.....

 • Je interieur rust, ruimte en balans uitstraalt, waardoor je helemaal oplaadt als je thuis bent.
 • Je meer eenheid hebt met een contrast in materialen, structuren en vormen.
 • Je een praktische indeling hebt en alle ruimtes optimaal benut worden.
 • Je een duidelijk plan hebt, waardoor je dure miskopen voorkomt.
 • Je persoonlijkheid terug ziet in jouw interieur.

 

Werkwijze:

We beginnen met een telefonische kennismaking, en bespreken we al jouw woonwensen. In dit gesprek ontdekken we samen ook of er een klik is. Voelt het goed? Dan gaan we door met de volgende stap, na een definitief akkoord en een aanbetaling van 50% kan het ontwerpen beginnen !

Vervolgens wordt er een vervolgafspraak ingeboekt voor een persoonlijke kennismaking. Je krijgt meteen een huiswerkopdracht, het maken van een moodboard.

Je gaat plaatjes verzamelen wat je woonwensen en jouw gewenste stijl / sfeer is. Dit geeft mij een richting welke kant qua stijl en sfeer wij op gaan. Graag ontvang ik ook enkele foto's in daglicht van de huidige situatie. Tijdens het huisbezoek bespreken we de details voor je gekozen ruimte en kan ik de ruimtes bekijken en eventuele maten opmeten. Ook krijg ik direct een goed gevoel bij de ruimte en kan ik zien waar jij tegenaan loopt. Na dit gesprek zal er een offerte opgesteld gaan worden.

We gaan starten !

Nadat er akkoord is gegeven op de offerte ga ik aan de slag met het maken van een kleuradvies. Ik maak een moodboard met sfeerbeelden die aansluiten op jullie kleurplan wensen. Dit is de basis, zonder deze kennis komt er geen ontwerp. Het moodboard ontvang je van mij en wacht ik op jouw feedback af. Wanneer het moodboard naar wens is, zal het interieuradvies verder uitgewerkt gaan worden.

Afhankelijk van inhoud pakket dat jij hebt gekozen ontvang je een pakket met jouw persoonlijke advies.

Nu ga ik verder met het uitwerken van ontwerpfase.

 • Heb je al bepaalde wensen? Welke spullen moeten blijven en welke zijn aan vervanging toe, geef dit door. Dan kan ik in het ontwerp hier al rekening mee houden. Ik vraag jou om mij het vertrouwen te geven en alles helemaal los te laten.

Er volgt een tussentijdse presentatie, ik laat je het conceptplan zien. Ga je akkoord met het voorstel dan ga ik het project definitief verder afronden voor de eindpresentatie.

We gaan meteen een eindgesprek inboeken, afhankelijk van het gekozen pakket laat ik je een complete styling in een naslagwerk zien zodat je een goed beeld hebt van jouw toekomstige interieur.

Oplevering

Het is zo ver, de definitieve oplevering van jouw interieuradvies! Afhankelijk van het soort advies dat jij hebt gekozen ontvang je een pakket met jouw persoonlijke advies. Na een periode van ontwerpen & keuzes maken ontvang jij vandaag het definitieve ontwerp!

 

Meer informatieTarieven

 

Ik wil je inspireren én motiveren om een woonbeleving te creëren waar je echt blij van wordt.

 

 

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Rating: 5 sterren
1 stem