Vastgoedstyling (Verkoopstyling)

Vastgoedstyling is een vak. Het gaat verder dan het eenvoudigweg verschuiven van de bank, het witten van een muur en het plaatsen van een bloemetje. Het vak vraagt veel creativiteit en deskundigheid.

Ook in Nederland krijgt vastgoedstyling steeds meer bekendheid. Dit komt mede door het tv- programma "Uitstel van executie" en de media die de kracht van vastgoedstyling benadrukken.

Een goede presentatie van de woning met de juiste inrichting is cruciaal.

" De eerste indruk is de belangrijkste indruk". Volgens de statistieken zijn bij 80% van de bezichtigingen de eerste 15 seconden bepalend.

Ieder zijn eigen smaak, maar een te drukke, te persoonlijke of een erg aanwezige inrichting kan voor de potentiële kopers soms lastig zijn.

Voor velen is het lastig door een woonsituatie heen te kijken. En dat belemmert de verkoop.

 

Vastgoedstyling is NIET te vergelijken met interieurstyling. Bij interieurstyling ga ik aan de slag met de wensen en vragen van de klant. En is het resultaat een mooi en sfeervol interieur voor een langere tijd.

Vastgoedstyling is tijdelijk. In korte tijd met een klein budget ga ik de woning zo aantrekkelijk mogelijk inrichten om zoveel mogelijk potentiële kopers aan te trekken.

Als opgeleid en gecertificeerd vastgoedstylist van opleidingsinstituut House of KIKI maken we gebruik van de unieke "hands-on" methode. Dat wil zeggen dat we niet alleen een adviserende taak hebben, maar de handen uit de mouwen steken voor een snel resultaat. Er wordt rekening gehouden met de basisprincipes.

Elke ruimte krijgt een passende functie, zodat je woning zo aantrekkelijk mogelijk getoond wordt.

We maken gebruik van de meubels en accessoires die reeds in de woning aanwezig zijn, en de woning  wordt zo neutraal mogelijk ingericht. Echt een hands-on aanpak. Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van accessoires of meubels aangeschaft door Styling By Jo Vastgoedstyling, dit uiteraard in overleg.

 

Ik zorg ervoor dat een huis zo perfect mogelijk wordt gepresenteerd op de woningmarkt.

 

Vastgoedstyling:

Ik kijk naar hoe we hét verschil kunnen maken in sfeer en presentatie.

 

Werkwijze:

Ik kom bij je thuis voor een intake gesprek. Ik geef je meteen bruikbare tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Ik kijk welke meubels en accessoires ik kan gebruiken voor de styling en welke aanvullende accessoires er nog nodig zijn om jouw woning zo mooi mogelijk te presenteren. Ik werk het styling advies uit, en we maken een afspraak voor de daadwerkelijke verkoopstyling. Ik ga dan aan de slag om de woning te stylen met jouw eigen meubels en accessoires. Om er voor te zorgen dat er een goed gepresenteerde woning is voor een maximaal verkoopresultaat.

Een uniek interieur waarbij je ook nog eens goed voor de wereld zorgt. Want er worden nieuwe en tweedehands items gebruikt.

 

Meer informatie Tarieven

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen