• Ik help je graag om jouw wensen te vertalen naar een prachtig interieur.
  • Ik wil je inspireren én motiveren om een woonbeleving te creëren waar je echt blij van wordt.

Styling By Jo werkt samen met de volgende bedrijven:

 

Wood-lines:

Met akoestische panelen verbetert u de akoestiek en geeft u een unieke twist aan de ruimte. Er ontstaat een natuurlijke sfeer, waardoor de ruimte een frisse uitstraling krijgt. Onze akoestische panelen van hout zijn daarnaast ook duurzaam en eenvoudig te monteren. Akoestische houten panelen zijn een moderne decoratie voor aan de wand. Deze panelen bestaan uit natuurlijke materialen, waaronder voornamelijk hout. Dankzij dit hout zijn de akoestische panelen erg rustgevend. De natuurlijke materialen zorgen daarnaast ook voor optimale geluidsisolatie. Pas de panelen toe op bijvoorbeeld balies, wanden, schouwen of kastmodules en profiteer van optimale verbetering van de akoestiek. De akoestische panelen bevestigt u met gemak in de gewenste ruimte. 

 

LAB PAINT

LAB paint label bestaat uit diverse verfsoorten, inclusief de specials:

LAB Chalk (kalkverf)

LAB Cementum ( betonlook)

LAB Rubigo (roestverf)

Ook zijn er vloer en badkamercoatings, verschillende primers en topcoats verkrijgbaar.

Iedere kleur uit de LAB COLOUR COLLECTION heeft zijn eigen verhaal en is uniek. Met je aankoop support je een goed doel: de LAB PAINT FOUNDATION.

 

Vestingh conceptstore

De Vestingh verf collectie bestaat uit verschillende hoogwaardige en duurzame producten, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het label heeft een compleet assortiment aan verven voor allerlei ondergronden en toepassingen (binnen en buiten).

Merken als Farrow & Ball, Pure & Orginal, Little Green, vallen ook onder dit label.

 

Zen Lifestyle

Wooninspiratie voor elk(e) woonstijl en budget. Een groot deel van het assortiment bestaat uit de eigen unieke collectie; van stijlvolle kasten, stoere eetkamertafels tot hoogwaardige comfortabele banken. 

 

Arte- international ( Arte Walls)

Een ultieme verfijning in muurbekleding.

 

Decolegno

Een uitgebreide collectie decoratief plaatmateriaal voor maatwerk interieuroplossingen. Voor ieder project is er een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband.

 

Mastello Sanitair

Mix & Match je persoonlijke look.

We zijn allemaal verschillend. Ieder mens heeft zijn eigen unieke stijl en wensen. En precies om die reden zijn bij Mastello alle producten met elkaar te combineren. Of je nu kiest voor onze modulaire badmeubelen, kranen, baden of wastafels. Je bepaald zelf het model, de kleur, afwerking en maat.

 

Thuis met Moon

Handgemaakte collectie , woonaccessoires, en styling; dat vind je bij
THUIS MET MOON. Ontdek de handgemaakte collectie met in het bijzonder onze kussens, woonaccessoires met een verhaal, en onze inspiratie.

 

Happy Circle

Een botanische sfeer in je interieur?

Het groen uit de tuin doortrekken naar binnen zonder de vloer helemaal vol te zetten. De Happy Circle is de ideale manier om groen op een speelse manier een plekje te geven en waardoor de hoogte van je ruimte wordt geaccentueerd. Ken je dat gevoel "ik wil weer eens wat anders'? Je kan tijdloos en eindeloos combineren. Of je hangt er een plant in, kaarsen op een plateau of je botanische stekjes omcirkelt, de HAPPY CIRCLE zorgt voor een eyecatcher in de ruimte.

 

JDZ Design vloeren en wanden

Bij JDZ Design vloeren zijn ze trots op hun expertise in het leveren van hoogwaardige smeervloeren. Als gespecialiseerd bedrijf begrijpen ze dat vloeren niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een esthetische meerwaarde moeten bieden aan de ruimte.

Gespecialiseerd in het aanbrengen van beton ciré, industriële vloeren, gietvloeren, grindvloeren. Onze grindvloeren zijn kras- en stootvast hoogwaardig en leverbaar in vele kleuren.

 

Wil jij ook een samenwerking met Styling By Jo super leuk, stuur een email naar info@styling-byjo.nl

 

 

Rating: 5 sterren
1 stem