Afstyling

 

Je bent al goed op weg! Je bent tevreden over de basis van je interieur, en je wilt nu graag het geheel compleet maken. Je zoekt nog extra hulp bij het gezellig(er) maken en aankleden van een ruimte. Maar je vind het moeilijk om definitieve keuzes te maken, of je bent bang om weer met een verkeerd item thuis te komen. Het is net de verkeerde kleur, het item is te klein of te groot, of het past niet bij jullie stijl.

Ik ga jullie helpen met dit woondilemma!

Een interieur is pas af wanneer er ook over de laatste details wordt nagedacht.

 

Inhoud pakket: ( 2 opties)

  • intake gesprek / telefonisch contact we bespreken jullie wensen. Ook maken we een keuze van onderstaande opties voor het vervolg proces.
  1. Een accessoires / stylingsplan waarin per ruimte de accessoires zijn uitgezocht. Zie dit plan als een boodschappenlijstje waarmee jullie de accessoires zelf kunnen aanschaffen.
  2. Ik ga voor jullie op inkoop en kom de items persoonlijk bij jullie afstylen. Kortom ik ontzorg jullie volledig.

 

Optie 1 €200,00

Optie 2 €390,00

prijs is gebaseerd op een gemiddelde ruimte van ongeveer 50m2

 

Wat kan je verwachten

Het is van belang dat ik een goed overzicht krijg wat jouw interieur nog nodig heeft. Ik ontvang foto's van de huidige situatie. Welke sfeer zou je willen, wat je mooi vindt en wat je mist. Hiermee ga ik aan de slag met het zoeken van de juiste items. Ik hou rekening met de items die je wilt behouden. Door een keuze te maken van verschillende vormen, materialen en kleuren komt er meer sfeer in je interieur. Wanneer alles compleet is, ga ik naar de locatie toe en ga ik beginnen met de afstyling en zal ik alle items op de juiste plek zetten.

Je interieur zal gelijk helemaal anders zijn en aanvoelen als een echt thuis!

 

 

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Rating: 5 sterren
1 stem